پاسخ به یک شبه

ساخت وبلاگ
کنترل نفس و برحذر داشتن نفس در برابر عملی مثل نکاح (دائم یا منقطع)، رهبانیت است و در اسلام رهبانیت هیچ جایگاهی ندارد و سخن و کلام پیامبر(ص) به همراه عمل ایشان، از آن نهی کرده ایشان فرمودند: «لا رهبانیة فی الاسلام؛ در اسلام رهبانیتی نیست.»

بنا بر این این کنترل کردن هم از نوع کنترل کردن مذموم و جز بدعت های نصاراست که در آیه 27 حدید رهبانیت را بدعت نصارا شمرده است که حق آن را رعایت نکرده اند: «و رهبانیة ابتدعوها ما کتبنها علیهم الا ابتغاء رضون الله فما رعوها حق رعایتها؛ [اما] ترك دنيايى كه از پيش خود درآوردند ما آن را بر ايشان مقرر نكرديم مگر براى آنكه كسب خشنودى خدا كنند با اين حال آن را چنانكه حق رعايت آن بود منظور نداشتند.


رسول اللّه صلي الله عليه و آله : إيّاكُم ولِباسَ الرُّهبانِ ، فَإِنَّهُ مَن يَتَرَهَّبُ أو يَتَشَبَّهُ بِهِم فَلَيسَ مِنّي ، ومَن تَرَكَ اللَّحمَ وحَرَّمَهُ عَلى نَفسِهِ فَلَيسَ مِنّي ، ومَن تَرَكَ النِّساءَ كَراهِيَةً فَلَيسَ مِنّي . 


پيامبر خدا صلي الله عليه و آله : از درآمدن به جامه راهبان بپرهيزيد، كه هركس رهبانيت پيشه كند تا به راهبان همانندى بجويد ، از من نيست و هركس گوشت خوردن را ترك كند و آن را بر خويشتن حرام سازد ، از من نيست و هركس زنان را ترک کند (ازدواج با آنها) از من نيست. 




خلاصه، رهبانيت به هر صورتى باشد و به هر رنگى در آيد از آن جاكه كه بر خلاف فطرت و مصالح انسانى است نمى تواند سنت صحيح عقلى باشد. اكنون براى توضيح بيشتر، داستان زير را از زبان يك مورخ بزرگ مغرب زمين بشنويد:


رهبانان كه هنگام ورود به حلقه دير نشينان متعهد مى شدند مجرد بمانند. قدرت غريزه جنسى را كه بر اثر ديدن زنان و مردان متأهل روحانى كراراً به جنبش در مى آيد دست كم گرفته بودند. روزى رئيس ديرى به اتفاق رهبان جوانى سوار بر مركب شدند و از دير بيرون رفتند. جوان كه براى نخستين بار زن ها را به چشم مى ديد، پرسيد: اينها چه چيزند رئيس دير پاسخ داد: اينها شياطينند.(ویل دورانت،تاریخ تمدن،ج11،ص405)

 

mehrant

 

.............. 

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! چیزهای پاکیزه را که خداوند برای شما حلال کرده است، حرام نکنید!



در ضمن با توصیفات شما کلا جهاد اکبر و .... میره زیر سوال!!!!!
جهاد اکبر به معنای جلوگیری از خواسته های نفس در امور حرام است نه امور مستحب همچون متعه! مثلا کسی نماز شب که مستحب است را ترک نماید و بعد ادعا کند که دارد جهاد نفس می کند!
در مورد ازدواج موقت با توجه به وجود قبح آن در جامعه و با توجه به اینکه شیطان به امور فحشا و منکر امر می کند و از امور خیر باز می دارد و از آنجا که متعه از امور خیر می باشد نتیجه می دهد که شیطان از متعه نهی می کند و اینجا باید با جهاد نفس در برابر این وسوسه شیطان ایستاد و به ازدواج موقت روی آورد،پس ازدواج موقت کردن جهاد نفس است نه ترک آن:Nishkhand:



در ضمن ایه قرانه که اگه امکان ازدواج ندارید پاکدامنی پیشه کنید که خدا از فضلش شما رو بی نیاز کنه! ولی شما میگید اگه امکان ازدواج ندارید برید متعه کنید!
باز شبهه تکراری!
در این تاپیک بنده به این شبهه پاسخ داده ام
http://www.askdin.com/showthread.php?t=49733&p=693064&viewfull=1#post693064

آنجایی که می گوید آنهایی که امکان نکاح ندارند منظورش نکاح دائم و موقت است به دلایلی که در تاپیک فوق آمده و همچنین روایات وارد شده!



انگار شما یک قدم از اسلام هم جلوتر میرید!
خدا همه را چه عقب افتادگان و چه جلو افتادگان را به دامن اسلام باز گرداند! آمین!!
اگر کسی ثابت کند که بنده یک قدم از اسلام جلو هستم ان شاء الله متعصب نیستم و یک قدم عقب می آیم:Nishkhand:

۱۳۹۴/۱۰/۱۰, ۲۲:۳۷

تاریخ نگار...
ما را در سایت تاریخ نگار دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : valghamar بازدید : 129 تاريخ : شنبه 3 اسفند 1398 ساعت: 3:41